De Sims 3 Toekomst pakket het laatste pakket voor De Sims 3?

 photo sims4newsletter_zps99066de9.jpg
In de Q&A die ik gisteren op de homepage heb vermeld stond er ook nog een klein gedeelte in over De Sims 3. Aller eerst over de aankomende store wereld maar ook nog iets interessants dat duidde op het laatste pakket voor De Sims 3. Of dit geheel het laatste pakket is durven wij niet met 100% te zeggen, wij hopen in ieder geval dat er in 2014 nog een pakket (Of zelfs meerdere) zullen verschijnen. Wanneer het Sims team klaar is met de De Sims 3 spellen gaan zij nog wel door met het maken van De Sims 3 store content.

Q: Are you still developing content for The Sims 3?
A: Yes. We have a brand new world, Dragon Valley, coming out at the end of May. We have The Sims 3 Island Paradise shipping on June 25 and we have a Future-themed expansion arriving in Fall 2013. Beyond that, we continue to create content for The Sims 3 Store.

17 reacties

 1. Ik denk dat er na ‘tijdrijzen’ nog een pakket komt want dan eindigen ze op 12 uitbreidingspakketten, en dat vind ik wel een mooi getal om mee te eindigen! 🙂

  1. Whow wait wordt Tijdreizen dan een EP? o_O Ik dacht een SP met allemaal ultra-moderne dingen! Dat wordt dan wel echt een gigantisch uitbreidingspakket, dan moeten er echt nieuwe werelden en kleding en meubels e.d. gemaakt worden, dat is echt groot o_O

    1. Klopt, ik wou alleen even snel een simpele naam hebben om te gebruiken. En toen schoot ‘tijdreizen’ in mijn hoofd! 😛

 2. Ik hoop ook dat er nog een komt, met winkels maken. (pretparken, dierentuinen en circussen zal er wel niet meer van komen).

  1. Ik verwacht dat zulke spellen misschien in sims 4 komen, ik denk dat het eerste EP The Sims 4 gaan het maken word.

 3. Ik dacht dat er nog een uitbreidings-of accessoirespakket was met betrekking tot films uit de oude doos????

   1. Ik durf te gokken dat er nog 1 komt in begin 2013. Ze hebben standaard 2 teams voor expansion packs. Waarschijnlijk zetten ze er nog 1 op een Sims 3 pakket en de rest zetten ze over naar het Sims 4 team en eventueel al de expansion pack voor later dat jaar. Ik verwacht de Sims 4 in de zomer en dan de eerste EP al in november.

 4. Iedereen die een soort van Gaan het maken van de sims 2 wil in de sims 3 nou Exotisch Eiland=Gaan het maken!

  1. Dat is alleen een hotel runnen :S (maar met wat cheats kan je die balie miss wel gebruiken voor een restaurant o.i.d.)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *