Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 Nieuwsbrief

Gisteren verscheen ook nog de allereerste nieuwsbrief met De Sims 4 als hoofd onderwerp. Het is niet meer dan een kleine aankondiging van het spel zelf, maar toch staat er al een beetje basis informatie in zoals dat het spel gewoon offline blijft.

The Sims 4 celebrates the heart and soul of the Sims themselves, giving players a deeper connection with the most expressive, surprising and charming Sims ever in a single-player offline experience. The Sims 4 encourages players to personalize their world with new and intuitive tools while offering them the ability to effortlessly share their creativity with friends and fans.

Sign-up at www.thesims.com/thesims4 to stay up-to-date on all the latest news of The Sims 4. Want to share this news? Join the conversation on Twitter #TheSims4

Thanks,

The Sims Official Magazine Team

| De Sims 4 Nieuwsbrief |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>