Nieuwe poll: Hoe enthousiast ben jij over De Sims 4?

We hebben een nieuwe poll voor jullie en dit keer over de toekomst namelijk De Sims 4! Hoe enthousiast ben jij over De Sims 4? Mwah gaat wel, heel enthousiast of Ik kan nu al niet meer wachten *Doet dansje*!

De uitslag van onze vorige poll staat in het polls archief, iedereen bedankt voor het stemmen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Poll's

3 reacties

  1. Ik heb gekozen voor kan niet meer wachten, ik vind de ogen in de screens zo leuk! Ik ben blij dat ze het niet té realistisch hebben gemaakt want dan vind ik het niet leuk, sims 3 tijdreizen koop ik alleen als ze me echt kunnen overtuigen anders bewaar ik het geld voor Sims 4. Hopelijk komt vandaag nog info en deze maand een screen!

  2. Vraag me af waar die gezichten vandaan komen. Het zijn geen sims uit de Sims 3, maar voor Sims 4 lijken ze me te simpel. Zou dit ook al het officiële logo zijn? In dat geval vind ik wel heel simpel 🙁

    1. Dit is het officiële logo, e de sims zullen waarschijnlijk zo worden, er is een kans dat er dingen veranderen maar dit is denk de basis.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *