Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

5 dagen tot De Sims 3 Exotisch Eiland Producer Walktrough

 photo proxy_zps79e08390.jpg
De Sims 3 Twitter heeft een plaatje geplaatst met een grote 5 erop en op de achtergrond exotische dingen. Daarnaast stond er in de tweet nog dat ze over 5 dagen de producer walktrough van De Sims 3 Exotisch Eiland zullen plaatsen. Zijn jullie al benieuwd naar deze walktrough en wat hopen jullie er in te zien?

4 gedachtes over “5 dagen tot De Sims 3 Exotisch Eiland Producer Walktrough”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>