Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Caption Contest

SN Mededeling: SN – Caption Contest komt terug!

Caption Contest

Voor de crash van de site deden wij een oproep voor de SN Caption Contest, helaas crashte de site vlak daarna en hebben we heel veel opnieuw moeten posten en moeten verwerken op SimsNieuws. Nu het team wat meer rust heeft gevonden in hun al drukke leventje, is het tijd om de SN Caption Contest weer leven in te blazen! Mocht je grappige en leuke screens hebben voor de SN Caption Contest dan kun je deze vanaf nu inleveren bij Dave dit door middel van een persoonlijk bericht! Om de 2 weken zetten wij een screenshot online uit De Sims, jullie kunnen daar dan een bijschrift bij verzinnen. Een week later kan iedereen dan stemmen voor het leukste fotobijschrift en de winnaar krijg een kleine trofee!

Heb je eerdere Caption Contest rondes gemist? En ben je benieuwd wie er gewonnen heeft, of welke screenshots er eerder zijn gebruikt? Geen nood! Die kun je in dit topic terug vinden.

4 gedachtes over “SN Mededeling: SN – Caption Contest komt terug!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>