De Sims 3 Starterspakket nu ook verkrijgbaar in Nederland (Origin)

 photo starters_zps288f620c.jpg
Afgelopen week zijn er veel nieuwtjes binnen gekomen betreft de starterspakketten van De Sims 3. Dit zou toen al een teken zijn geweest voor het einde van De Sims 3. Naast dat de Amerikanen het spel al konden kopen is het voor ons Nederlandse-Simsfans tijd om de bundels te gaan kopen. Tenminste, als je alle spellen al niet hebt. Als je nog niet alle spellen hebt is het zeker een goede deal om de starters pakket aan te schaffen. Bij de eerste starterspakket krijg je: De Sims 3, De Sims 3 Na Middernacht en De Sims 3 Luxe Accessoires voor €39,99. Dat is echt een koopje vergeleken de spellen als je ze los koopt. Voor alsnog is het pakket alleen op Origin aan te schaffen zowel als fysiek exemplaar als een digitale download. Wanneer er meer sites zijn die de starterspakketten gaan verkopen, zullen wij deze vermelden.

Beschrijving Origin:
Het De Sims™ 3 Starterspakket bevat alles wat je nodig hebt om unieke Sims met hun eigen karakter te creëren en te bepalen hoe hun levens verlopen. Met De Sims 3 kun je alles aanpassen: van het uiterlijk van je Sims tot hun huizen. Vervul hun levensdromen door hun wensen uit te laten komen (of juist niet)! Deze geweldige bundel bevat tevens het De Sims 3 Na Middernacht Uitbreidingspakket met een toegangspas voor de hipste tenten in de stad en De Sims 3 Luxe Accessoires om de huizen van je Sims in strakke, hippe onderkomens om te toveren. Met al dit geweldige materiaal in één pakket ben je klaar om in de meest uitgebreide, bevredigende en leuke simulatiebeleving ooit te duiken!

| De Sims 3 Starterspakket Origin |

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *