De Sims 3 Wereldbundel nu ook te koop in Nederland

 photo wereld_zps8840ce7c.jpg

Naast het starterspakket met De Sims 3, Luxe Accessoires en Na Middernacht is er ook nog een bundel uitgekomen met drie store werelden. Wederom gaat het om een koopje als je de werelden nog niet hebt want voor €19,99 krijg je twee store werelden namelijk Hidden Springs en Monte Vista. Deze bundel is wederom fysiek en als download te krijgen.

Beschrijving Origin:

Reis naar nieuwe werelden en maak kennis met nieuwe Sims als je de wonderen verkent die je te wachten staan in De Sims 3 Wereldbundel*. Alles wat rijk en beroemd is, stroomt naar Hidden Springs op zoek naar ontspanning en om te ontsnappen aan de sleur. Sommigen kunnen de geruchten over de geheimzinnige geneeskrachtige magie in de bossen en wateren niet weerstaan. Is er echt sprake van magie? In Monte Vista ontdek je een charmant landschap waar het geld vanaf druipt, waarin villa’s met prachtig uitzicht over de zacht glooiende heuvels verspreid liggen. Bezoek beroemde musea, maak een wandeling over de piazza of leer de culinaire kunsten met een authentieke houtgestookte oven. Vinden je Sims de inspiratie om hun culinaire vuurtjes brandende te houden?

Extra downloadbaar materiaal*

Chocoladefontein! – Je stukjes fruit aan een stokje zullen nooit meer hetzelfde zijn nadat je ze in de Chocoval Chocoladefontein, met vijf fluweelzachte smaken, hebt gedoopt!

Verzilver bonusmateriaal (downloadcode inbegrepen) via De Sims 3 Store.

| De Sims 3 Wereldbundel Origin |

5 reacties

 1. Ik vind dat wel heel erg cool! Misschien dat ik ze ooit eens koop!

  Nog even iets anders:
  Ik hoop dat die poppetjes er in de Sims 4 ook zo cartoon achtig uitzien! Dat zou ik erg cool vinden XD

 2. Ik zou het juist cool vinden waneer sims echt lijken dat maakt de beleeving van het spel wat mooi,er 🙂
  maar dat is mijn meening.

 3. Zou men niet beter al die downloadbare nieuwe werelden uitbrengen op DVD? ik, net als meerdere mensen, heb het probleem dat de automatische updates mijn spel laten vastlopen.Dus ik kan nooit extra werelden toevoegen.Nu met de wereldbundel kan ik tenminste offline weer twee nieuwe werelden toevoegen (waarvoor dank).

 4. hallo
  ik heb de sims3 wereldbundel gekocht in droomland
  ik vind dat ze die anderen ook zo mochten verkopen
  twee games in 1
  werelden
  aub

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *