Vers van de pers: 23 mei is er een livebroadcast

Een paar seconden geleden hebben wij een mailtje gekregen met daarin het nieuws dat er 23 mei aankomende, een live broadcast plaats zal vinden. Als ik het goed heb omgerekend zal deze gewoon om 19:00 s’ avonds plaats vinden. In de livebroadcast wordt er gepraat over Dragon Valley en komt er een demonstratie van de wereld daarnaast gaan we ook nog de teamleden van het ‘De Sims 4 team’ ontmoeten!

Hi YibSims!

Before we let everyone else know, we want to give you a heads up that our next The Sims Live Broadcast will be held on May 23rd at 10:00 AM PDT/1:00 PM EDT. Tune in to check out an in-depth gameplay demo of The Sims 3 Dragon Valley – the newest world from The Sims 3 Store, as well meet members from The Sims 4 team! We hope you can watch and Tweet with us during the show using the hashtag #TheSimsLB. Please do spread the word to your viewers!

-The Sims Team

3 reacties

  1. Leuk! Ik verwacht zeker ook wel Pardise Island. En Sims 4… Ik verwacht een eerste screen (Dan bedoel ik een echte screen, niet een paar nietszeggende ogen)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *