Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

De Sims 3 Store: Groene Draak informatie pagina

 photo Thumbnail_688x3361_zps3a482273.jpg

Dragon Valley komt pas over 2 weken uit, maar de informatie pagina voor de groene draak is al online gekomen. Op deze informatie pagina staat handige informatie over dit kleine duiveltje.

Babydraak
Het is geen geheim dat draken gek zijn op schatten en ze met hand en tand verdedigen. Dat geldt ook voor Groene Draken. Als jij ook graag naar smaragden en diamanten zoekt, dan heb je er een nieuwe vriend bij! Maar voor deze draak draait niet ALLES om schatten. De draak kan je ook helpen met de oogst en het verbouwen van alle mogelijke planten op je kavel! Het is namelijk een “Groene” Draak.

 

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>