Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity

Eerste uitbreiding voor SimCity komt binnenkort

 photo SimCity_zpsad333b77.jpg

Op twitter gaat het gerucht rond dat de eerste uitbreiding voor SimCity er aan zit te komen en dat het te maken zal hebben met pretparken. Ook heeft de officiële SimCity getweet dat er 28 mei 2013 nieuw content komt voor SimCity, of dit de nieuwe uitbreiding zal zijn met pretpark spullen blijft nog een vraag. Wij zitten in ieder geval met smacht te wachten op een officieel bericht, tot die tijd houden wij jullie op de hoogte over eventuele vorderingen in deze post.

7 gedachtes over “Eerste uitbreiding voor SimCity komt binnenkort”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>