Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 al te reserveren bij Bol.com

Het is misschien nog heel vroeg! Maar toch duikt De Sims 4 al op! Een datum is er nog niet en plaatjes zijn er ook nog niet, laat staan een trailer.. Maar de advies prijs is er al wel! En hij is ook al bestel baar

De Sims 4 al te reserveren bij Bol.com

16 gedachtes over “De Sims 4 al te reserveren bij Bol.com”

 1. Rudy

  Ik bestel hem later wel. Die adviesprijs van €59.99 is een normale prijs voor een gloednieuw spel, dus ik had niet veel anders verwacht. De voornaamste reden waarom ik wacht is dat er vast later nog wel meer winkels komen waar hij nog goedkoper in de aanbieding is. Wehkamp heeft vaak ook vlak voor de release nog van die acties waar het een aanzienlijk bedrag scheelt.

  Eerst nog maar even mijn Sims 3 collectie compleet maken, dan kijk ik wel verder!

 2. Vogelzang

  Goed lezen op de productpagina: ”Zodra de officiële prijs en releasedatum bekend zijn worden deze aangepast. Klanten die nu al reserveren worden automatisch gecompenseerd bij een eventueel prijsverschil op dag van release.”

  1. steefjee90

   Er staat inderdaad dat de officiële prijs nog niet bekend is. Maar er staat ook dat mensen gecompenseerd worden als de prijs op de releasedatum anders is. Hoe ik dat lees betekent dat, dat wanneer de prijs lager is, mensen geld terugkrijgen. Compensatie betekent immers “het aanvullen van iets ongunstigs met iets goeds”. Wanneer de prijs dan bijv. toch 80 euro wordt, heb je geluk en hoef je niet alsnog 25 euro extra te betalen. Nogmaals, dat is hoe ik het lees, dus ik weet niet natuurlijk niet of mijn redenatie 100% klopt.

 3. Daantje_1992

  Hmm… dat lijkt me stug, compenseren kan ook aanvullen betekenen in deze zin. Dat je het bedrag moet bijbetalen, bovendien zou dat ook wel logisch zijn. Zou een beetje vreemd zijn dat je een fictieve prijs krijgt en het spel daar ook daadwerkelijk voor krijgt. Is er trouwens al een releasedatum bekend?

  1. steefjee90

   Begin 2013 volgens mij, maar geen specifieke datum 🙂
   Compensatie betekent dat je tegemoet gekomen wordt 🙂 “iets goed (proberen te) maken, vergoeden, schadeloosstellen”. Het zou niet logisch zijn als wij hun moeten compenseren. Zo staat het er immers ook niet, er staat: klanten die nu al reserveren worden automatisch gecompenseerd bij een eventueel prijsverschil op de dag van release”. Dit betekent dat ze de klant tegemoetkomen.

 4. Simsfan1988

  een aantal dagen geleden zag ik al dat je de sims 4 kunt reserveren bij bol.com,

  Ik wacht nog wel ff met bestellen van de sims 4! De sims 3 vind ik nu leuk, en de andere uitbreidingspakketten moeten nog uit komen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>