Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

De Sims 3 Store: Paarse Draak informatie pagina

 photo Thumbnail_688x3361_zps537fde0f.jpg

Babydraak

Als zonneschijn en geluk samen een huisdier uit moesten kiezen, dan zou dat de Paarse Draak zijn. Dit wezentje barst letterijl van de schitteringen en regenbogen! Sims komen als vliegen op stroop op dit onbevangen en schattige feestbeest af. Met de Paarse Draak aan je zijde is ieder feest een succes!

Een gedachte over “De Sims 3 Store: Paarse Draak informatie pagina”

  1. Daantje_1992

    Hmm… ben ik de enige die niet zo enthousiast is over deze draakjes? Komen ze ook voor in gewone werelden of hoe moet ik dat zien? Ik zou het niet zo tof vinden als mijn buurman ineens een draak had 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>