Leuke nieuwe weetjes van De Sims 3 Exotisch Eiland

 photo Sarah_zpsd6def511.jpg

SimGuruSarah plaatst steeds meer dingen op twitter, het lijkt wel of we per uitbreiding steeds meer te weten komen van het nieuwe pakket via twitter. Ontzettend handig natuurlijk, zo kunnen we met nog meer enthousiasme wachten op het aankomende uitbreidingspakket!

Een aantal leuke nieuwe weetjes op een rijtje:

 • Als je Sims geen boot hebben kunnen je Sims met een water taxi van eiland naar eiland worden gebracht.
 • Volgende week komt er meer informatie over het nieuwe wezen de zeemeermin
 • Er komt een ‘Oceaan vloer’ terrein verf
 • Het monster in de laatste screenshot is inderdaad: THE KRAKEN!
 • Iedere doordeweekse dag komt er een screenshot van De Sims 3 Exotisch Eiland wereld Island Paradise.
 • De meeste RabbitHoles staan op de twee hoofd eilanden, de criminele en wetenschap RabbitHoles staan op hun eigen eilanden.
 • Er zijn eilanden die je moet ontgrendelen voor dat je er rond kunt lopen/duiken (Lopen of duiken wordt niet genoemd in de tweet, maar dat lijkt mij voor de hand liggend)
 • Kinderen nemen de water taxi naar het land en nemen daar de schoolbus!

Wanneer er meer nieuwe leuke weetjes verschijnen zullen wij deze vermelden op de site!

14 reacties

  1. De grote achtige octopus die te zien is op de vorige screen. Die wordt ook wel ’the kraken’ genoemd in Pirates of the caribbean (En op twitter)

  2. De Kraken is een monster-inktvis. Het is een mythisch wezen, die schepen liet zinken enzo ;> Hij zit o.a. in Pirates of the Caribbean =D

 1. en de water taxi kost geld dus je betaal de huur en water taxi om vrouw en kinderen naar vasteland die water taxi kost vermogen als je elke dag voor je werk naar vastland moet

 2. Kan je de kraken “uitzetten”? Net zoals zombies enzo? Kan je haaien ook uitzetten, ik wil namelijk in alle rust spelenen duiken…

  1. Die kraken tref je alleen bij hoge uitzondering onder water en voor zover ik weet vallen ze nooit aan. En haaien meestal ook niet. Nee, je kunt ze niet uitschakelen.

 3. Hmmm… Oké. Ik ga wel cheaten: TestingCheatsEnabled true en dan
  shift ingedrukt en klik op de kraken of haai en dan voorwerp… En dan verwijderen. Heb het al geprobeerd bij een wild veulen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *