Ricón Del Simmer ontdekt speciale editie van De Sims 3 Exotisch Eiland

 photo Luxeeditie_zpsc17c23f4.png

De Spaanse fansite Ricón Del Simmer heeft iets speciaals ontdekt op het internet. Op de Spaanse product site van De Sims 3 Exotisch Eiland staat namelijk een ‘speciale luxe editie’ van De Sims 3 Exotisch Eiland. Wanneer je dat pakket besteld krijg je een set teenslippers bij je spel! Ontzettend leuk natuurlijk! Maar of deze box te koop komt in Nederland is nog maar de vraag, laten we hopen van wel!

14 reacties

  1. Ik heb de le al gepreorderd, dus ik heb die slippers niet, bovendien ze zouden dus meerdere maten van die slippers moeten doen.

  2. Ben ik de enige die zich nu afvraagt of simsnieuws al naar die cummunity dag is geweest of niet? Sorry ik kon er forum van die vragen niet meer vinden, daarom reageer ik hier

  3. Noo!! Die had ik echt gewild als die in NL was! Echt supergaaf en ik had sowieso nog teenslippers nodig. 😛

    Maar ik heb ‘m ook al gepreordered, dus helaas. 🙁

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *