SN Nieuwsoverzicht #1

Één van de redenen waarom je Simsnieuws bezoekt is natuurlijk voor het nieuws, en dat kan je bij ons absoluut vinden! Maar soms is er zoveel nieuws en heb je zo weinig tijd dat je het niet meer kan bijhouden. Niet getreurd, vanaf nu zal ik jullie elke week voorzien van een samenvatting van het belangrijkste nieuws.

De Sims 4 nu al te reserveren
Allereerst iets dat ons Simmers natuurlijk ontzettend bezighoudt: De Sims 4. Hoewel het waarschijnlijk nog minstens tien maanden duurt aangezien het spel in maart 2014 schijnt uit te komen, kan je hem wel al reserveren! Jawel, Bol.com heeft De Sims 4 al op hun site gezet voor 54,99. Of dit de echte prijs is kunnen we natuurlijk nog niet zeggen. Wat nog vreemder is, is de beschikbaarheidsdatum, volgens Bol.com is dit namelijk op 31-12-2014. Dit kunnen we wel met alle zekerheid bestempelen als flauwe kul. Desalniettemin kan je hem wel al bestellen zodat je dat in maart 2014 niet vergeet.

Exotisch Eiland
27 juni is het weer zover, een uitbreidingspakket! Zoals al een tijdje bekend gaan we vanaf dan aan de slag met eilanden, boten, resorten en het leven onder water. Maar vanaf deze week zal er ook meer bekend worden over de nieuwe wereld die bij dit pakket komt: Island Paradise. Inmiddels zijn er al twee screenshots vrijgegeven door SimGuruSarah maar er komen er nog veel meer aan!

| Zie hier de originele tweet van SimGuruSarah |

Dragon Valley
Hoewel we nog even moeten wachten op Island Paradise, kunnen we volgende week wel alvast genieten van een stad met een middeleeuwse sfeer: Dragon Valley. Het bijzondere aan deze stad is niet alleen de sfeer maar ook de drie draken die je bij de stad krijgt. Afgelopen donderdag is er een broadcast geweest speciaal over deze stad, klik op de link hieronder om het verslag te lezen.

SN verslag: Live broadcast 23 mei |

Facebook en Twitter veranderingen van De Sims
De Sims barst bijna uit zijn voegen, zeker wat betreft de informatiestroom. Op dit moment zijn er nog verschillende Facebookpagina’s en Twitteraccounts voor alle verschillende projecten van De Sims. Maar langzaamaan gaan deze allemaal bij elkaar gevoegd worden. Zo kan je op het Twitteraccount en de Facebookpagina informatie vinden/krijgen over De Sims 3, De Sims Middeleeuwen, De Sims Social, De Sims Store en zelfs over De Sims.

| SimGuruTatorTot bericht over Facebook en Twitter |

Caption Contest
Om af te sluiten wil ik jullie nog even laten weten dat de Caption Contest terug is van weggeweest! Elke keer zal er een screen worden laten zien en jij moet er een leuke zin bij bedenken. Mocht je nog screens hebben die je echt moet delen, stuur ze dan naar ons teamlid Dave.

| Caption Contest #1 |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

2 reacties

  1. Super handig inderdaad, zeker als je een weekje geen tijd hebt en alleen even de belangrijkste puntjes er uit wilt halen.
    Er zitten nog wel wat foutjes in de tekst en grammatica fouten, kleine hint.
    Verder top dat jullie dit doen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *