De Sims 3 Dragon Valley is uit het ei gekropen!

De Sims 3 Dragon Valley is uit het ei gekropen!

De nieuwste digitale wereld is nu verkrijgbaar

Vandaag wordt De Sims 3 Dragon Valley, de nieuwste digitale wereld voor De Sims 3, gelanceerd via De Sims Store. In deze gloednieuwe wereld kunnen spelers naar een fantastische bestemming vol sprookjesachtige mystiek reizen. Zo gauw je Sims in Dragon Valley arriveren, zullen ze een stadje met Keltische gebouwen aantreffen op de oever van een zacht stromende rivier, die tussen de glooiende heuvels doorstroomt.

Voor de allereerste keer ooit komen er in De Sims 3 Dragon Valley babydraken voorbij. Deze exclusieve wezentjes leven alleen in deze wereld. De draken leven niet alleen zij aan zij met de stadsbewoners, maar ze kunnen ook als huisdier gehouden worden. Spelers kunnen drie verschillende draken uitbroeden (rode, groene en paarse). Iedere draak heeft een eigen karakter, positieve bijbehorende gemoedstoestanden en grappige streken.

De Sims 3 Dragon Valley kan alleen gespeeld worden in combinatie met De Sims 3 basisgame. De game kan digitaal gedownload worden via De Sims 3 Store als Standaard Editie of Gouden Editie. Bij de Gouden Editie ontvang je 1.900 SimPoints en de set Keltische Oorden, met daarin 10 oude en mysterieuze virtuele voorwerpen, die je Sims in hun huizen en achtertuinen kunnen gebruiken.

Bezoek http://store.thesims3.com/dragonvalley voor meer informatie over deze wereld. Download HIER assets van de game. Kijk voor meer informatie op info.ea.com.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

26 reacties

 1. Ik krijg steeds dat er een systeemfout is. Ik denk dat ze nog bezig zijn met updaten van de site of zo. Want ik zie als ik ben ingelogd de aantal simpoints ook niet

 2. Ik kan hem ook nog niet kopen. 🙁 Ik zie geen systeemfout, maar ik zie ook geen simpoints terwijl ik ben ingelogd. Hopelijk straks als ik thuiskom wel. Moet nu toch nog even aan het werk.

 3. Op twitter (1 uur geleden) staat: Hey Simmers – we’ll let you know when Dragon Valley is available to purchase! It will come out soon today. Stay tuned!
  Dus hij komt vandaag maar wanneer staat er niet bij, misschien vannacht om 12 uur 🙂

 4. Ik hoop heel erg dat ie in Nederland ook fysiek uitkomt. Het is voor mij namelijk een beetje lastig om rechtstreeks uit de store te kopen… ):

  1. Ik heb het ook juist gemerkt. Eerst dacht ik dat er exclusief BTW stond maar er staat wel degelijk € 27 (inclusief BTW, indien van toepassing). Als je dan op koop bundel tikt komt er de prijs van € 35 (inclusief BTW, indien van toepassing) te staan.
   Is dit een fout of wordt het nog aangepast en krijgen diegene die het gouden bundel aankoopt ook een korting.

   1. Is het niet $35,- want in de US kost de gouden bundel 35 dolar… Ik had ook eerst alle prijzen in dolars, ookal had ik mijn pagina wel gewoon in Nederlands…

 5. Ik heb net de gouden bundel gekocht, maar ik kan keltische oorden niet downloaden uit mijn aankopen geschiedenis… Iemand hier nog meer last van?

   1. Dan vind ik het vreemd dat ik al wel vanuit mijn aankoopgeschiedenis Dragon Valley en de nieuwe kavel kan downloaden…

    1. mischien heeft de server van ea het nu even erg druk door alle dragon valley fans?

  1. Ik heb hem aangekocht. Op de pagina van de wereld staat €27, als je op koop de bundel klikt komt of kwam er €35 staan. Maar als je verder gaat staat er terug €27. Ook op de bevestigingsmail van de aankoop staat €27. Dit weekend lekker Dragon Valley verkennen. :-p

 6. draken werken ook al niet goed veel bugs in het s[el dragen verdwijnen zodra ze op de schouders komen

  ook geen nieuwe skil bij boogschieten en viool

 7. Inderdaad, er word 5 uur aangegeven voordat het ei uit zal komen, en vervolgens als hij op 0 staat, gebeurd er niks met het ei en kun je er ook niks meer mee doen 🙁
  Verder inderdaad een hele mooie wereld, met mooie huizen 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *