Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

De Sims 3 Dragon Valley is uit het ei gekropen!

De Sims 3 Dragon Valley is uit het ei gekropen!

De nieuwste digitale wereld is nu verkrijgbaar

Vandaag wordt De Sims 3 Dragon Valley, de nieuwste digitale wereld voor De Sims 3, gelanceerd via De Sims Store. In deze gloednieuwe wereld kunnen spelers naar een fantastische bestemming vol sprookjesachtige mystiek reizen. Zo gauw je Sims in Dragon Valley arriveren, zullen ze een stadje met Keltische gebouwen aantreffen op de oever van een zacht stromende rivier, die tussen de glooiende heuvels doorstroomt.

Voor de allereerste keer ooit komen er in De Sims 3 Dragon Valley babydraken voorbij. Deze exclusieve wezentjes leven alleen in deze wereld. De draken leven niet alleen zij aan zij met de stadsbewoners, maar ze kunnen ook als huisdier gehouden worden. Spelers kunnen drie verschillende draken uitbroeden (rode, groene en paarse). Iedere draak heeft een eigen karakter, positieve bijbehorende gemoedstoestanden en grappige streken.

De Sims 3 Dragon Valley kan alleen gespeeld worden in combinatie met De Sims 3 basisgame. De game kan digitaal gedownload worden via De Sims 3 Store als Standaard Editie of Gouden Editie. Bij de Gouden Editie ontvang je 1.900 SimPoints en de set Keltische Oorden, met daarin 10 oude en mysterieuze virtuele voorwerpen, die je Sims in hun huizen en achtertuinen kunnen gebruiken.

Bezoek http://store.thesims3.com/dragonvalley voor meer informatie over deze wereld. Download HIER assets van de game. Kijk voor meer informatie op info.ea.com.

26 gedachtes over “De Sims 3 Dragon Valley is uit het ei gekropen!”

 1. Tess

  Ik kan hem ook nog niet kopen. πŸ™ Ik zie geen systeemfout, maar ik zie ook geen simpoints terwijl ik ben ingelogd. Hopelijk straks als ik thuiskom wel. Moet nu toch nog even aan het werk.

 2. Marinacht

  Op twitter (1 uur geleden) staat: Hey Simmers – we’ll let you know when Dragon Valley is available to purchase! It will come out soon today. Stay tuned!
  Dus hij komt vandaag maar wanneer staat er niet bij, misschien vannacht om 12 uur πŸ™‚

  1. sims-mike

   Ik heb het ook juist gemerkt. Eerst dacht ik dat er exclusief BTW stond maar er staat wel degelijk € 27 (inclusief BTW, indien van toepassing). Als je dan op koop bundel tikt komt er de prijs van € 35 (inclusief BTW, indien van toepassing) te staan.
   Is dit een fout of wordt het nog aangepast en krijgen diegene die het gouden bundel aankoopt ook een korting.

  1. sims-mike

   Ik heb hem aangekocht. Op de pagina van de wereld staat €27, als je op koop de bundel klikt komt of kwam er €35 staan. Maar als je verder gaat staat er terug €27. Ook op de bevestigingsmail van de aankoop staat €27. Dit weekend lekker Dragon Valley verkennen. :-p

 3. Demi

  Inderdaad, er word 5 uur aangegeven voordat het ei uit zal komen, en vervolgens als hij op 0 staat, gebeurd er niks met het ei en kun je er ook niks meer mee doen πŸ™
  Verder inderdaad een hele mooie wereld, met mooie huizen πŸ™‚

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>