Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

SN Preview De Sims 3 Exotisch Eiland speelsessie: Vraag & Antwoord!

 photo EXOTISCHEILANDSPEELSESSIE_zps3c0613a9.jpg

Onze echte preview met alle weetjes die we hebben gevonden komt er aan, maar voor nu hebben we al wel jullie vragen beantwoord! Veel plezier met het lezen en het echte verslag van de preview komt er aan, we zijn er druk mee bezig!

 

| SN Preview De Sims 3 Exotisch Eiland Speelsessie: Vraag en Antwoord! |Ā 

12 gedachtes over “SN Preview De Sims 3 Exotisch Eiland speelsessie: Vraag & Antwoord!”

  1. mitch

    Maar wacht eens.. Onbeperkt kavels kopen?
    Dat betekent dat ik mijn sims een eigen huis kan geven wanneer ze een jong volwassene worden en nog steeds met hun ouders besturen zonder dat ik steeds van huishouden moet wisselen in ‘stad bewerken’:D

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>