Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store Werelden

SimGuruSmitty plaatst Festivalkavel voor Dragon Valley

 photo festivalkavel_zps6991ac8a.jpg

Als je De Sims 3 Jaargetijden hebt heb je in iedere wereld altijd een ‘festival kavel’ SimGuruSmitty heeft een speciale festival kavel gemaakt voor Dragon Valley, deze is gratis te downloaden op de uitwisseling. Binnenkort komt er natuurlijk ook een review van Dragon Valley op onze website, hier wordt hard aan gewerkt.

| De Sims 3 Uitwisseling: Dragon Valley Festival Kavel |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>