Uitdaging Van De Maand Juni 2013

Het is weer juni en dus tijd voor een nieuwe uitdaging van de maand! Deze maand is SimsNieuws opzoek naar het leukste typetje dat er bestaat. Daarmee bedoelen we een type persoon, een sporter, chagrijnig omaatje of een druk lolly-likkend kind?

Maak een Sim met duidelijke karaktertrekken. Het moet een echt typetje worden, dus zoals eerder gezegd een sporter, chagrijnig omaatje of een druk lolly-likkend kind. Maak een paar screens waarmee je jouw ‘typische Sim’ duidelijk neerzet en bedenk een bijpassende biografie en leuk verhaaltje. Wat is de achtergrond van je Sim? Misschien bedenk jij wel zo’n leuke Sim dat je er een dagboek om heen kan bouwen!

Je hebt tot woensdag 26 juni 20:00 de tijd om je beste screens op te sturen. Er is geen limiet aan deelnemers, iedereen mag mee doen. Als je meedoet zet ik je in het lijstje van deelnemers. Succes!

| Uitdaging van de maand juni 2013: Het leukste typetje dat er bestaat |