Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 NIET naar de E3

 photo E3niet_zps5cd7e004.jpg

Gisteren hadden we een leuk bericht gepost dat De Sims 4 naar de E3 zou komen, jammer genoeg is er een grappig iemand geweest die dit ‘on officieel’ bericht heeft geplaatst en De Sims 4 zal niet verschijnen op de E3. Dit liet Charlie Sinhaseni weten op twitter. Overigens is het bericht ook verwijderd van de E3insider pagina. Persoonlijk vind ik het erg jammer, had graag wat nieuw beeld materiaal willen zien van De Sims 4!

3 gedachtes over “De Sims 4 NIET naar de E3”

    1. Rudy

      Het is gewoon een ronduit belachelijke ‘fout’, zoals EA het zegt. Ze hebben onterecht Sims 4 op die site gezet. Gebeurt wel vaak bij EA dat ze dingen lekken of fout doen de laatste tijden.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>