Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

De Sims 3 Exotisch Eiland Lyric Video: ‘Uppsie B(r)ay’

Een leuke fan made video met daarin de lyrics van het nummer ‘Uppsie BRAY’ is verschenen op YouTube. Jammer genoeg klopt alleen de titel niet, want het nummer heet Uppsie Bray en niet Uppsie Bay. Hopelijk klopt de tekst van het liedje verder wel en zing maar lekker mee! Het nummer past precies bij dit hemelse weer, veel plezier!

6 gedachtes over “De Sims 3 Exotisch Eiland Lyric Video: ‘Uppsie B(r)ay’”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>