Pinguïntech ontdekt badges van De Sims 3 Exotisch Eiland

 photo pinguin_zpsc19f5b93.jpg

Op thesims3.com stonden heel kort de prestaties van De Sims 3 Exotisch Eiland online in de code van de site. Jammer genoeg is het nu alweer offline gehaald, maar we hebben de beschrijvingen (in het Engels) kunnen noteren. Waarschijnlijk betekent dit dat het niet meer lang zal duren totdat de nieuwe patch voor De Sims 3 zal verschijnen. Meestal komen patches op een dinsdag uit, dus waarschijnlijk kunnen we de nieuwe patch al op 11 of 18 juni verwachten aangezien SimGuruGraham al eerder had aangegeven dat de patch nog voor de release van De Sims 3 Exotisch Eiland zou verschijnen.

| Pinguïntech: De Sims 3 Exotisch Eiland Badges |

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *