Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

SimGuruSarah deelt weer een screen

SimGuruSarah heeft vandaag weer een Tweet de wijde wereld in gestuurd met een screenshot uit De Sims 3 Exotisch Eiland. Op deze screen kunnen we het huis zien van de dorpsgek uit de nieuwe uitbreiding die al met 17 dagen uitkomt. Ga jij met deze gek spelen of ga jij hem liever terroriseren met je tienerstreken?

Een gedachte over “SimGuruSarah deelt weer een screen”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>