De Sims 3 Live Broadcast vind plaatst op 18 juni 2013

Dinsdag 18 juni 2013 om 19:00 zal er weer een livebroadcast chat zijn! Deze keer komt er een demo van de onderwater wereld van De Sims 3 Exotisch Eiland (En vast nog wel meer gameplay) en De Sims 4 komt ook nog langs, wat zij in petto hebben is nog maar af te wachten de vorige keer was het alleen een kennismaking met het Sims 4 team.

Join us on Tuesday, June 18 at 10:00 AM PDT for the next The Sims Live Broadcast! We’ll be showing an in-depth live gameplay demo of the underwater features in The Sims 3 Island Paradise and a special guest from The Sims 4 will be dropping in!

As always, we’ll be taking your questions live on Twitter using #TheSimsLB and through Cover It Live.

We’ll see you there!

3 reacties

    1. Reken er maar niet op 😛 Ik denk niet dat ze nu al een trailer gaan releasen. Misschien een screenshot, hoogstens 😛 (Als dat er al in zit)

    2. De sims 4 is pas net in productie gegaan. De kans is erg klein dat ze nu al een trailer hebben. Misschien hebben ze inderdaad een screenshot, maar dat is dan ook het meeste want ze nu zullen hebben. Daarbij komt de sims 4 pas over een jaar uit. Is het dan niet een beetje vroeg om nu al met een trailer te komen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *