SN Vernieuwd, nu en in de komende maanden!

Hoi iedereen!

Vinden jullie het ook tijd dat SN vernieuwd? Dan gaat er een spannende tijd voor jullie komen, wij vinden namelijk dat we wat vernieuwingen aan kunnen brengen aan de website en het forum!

Nu:
De eerste stappen hiervoor gaan zeer binnenkort gezet worden. Wij gaan verhuizen naar een nieuwe server, hiermee wordt hopelijk de stabiliteit van de website verhoogt, wij hebben namelijk redelijk wat downtime gehad de laatste tijd.

Tijdens de verhuizing worden er ook een aantal kleine zaken gerepareerd. Maar het de belangrijkste update gaat de integratie tussen het forum en de website zijn. Dat zal betekenen dat het niet langer nodig is om twee accounts te hebben, dus om op de website en het forum te kunnen posten. Voortaan is het forum account genoeg. Dingen als gebruikersnaam en avatar zullen zowel op het forum en de website gelijk zijn. Dit betekend ook dat je geregistreerd moet zijn op het forum om op de website te mogen posten.

Leden die al een bestaand website account hebben hoeven zich geen zorgen te maken, hun account wordt automatisch gekoppeld. Voor leden die geen website account hebben, wordt er automatisch een gecreëerd na deze update. Voor jullie gevoel zal er misschien niet veel veranderen, maar op de achtergrond is het een grote wijziging.

De datum waarop we verhuizen en waarop deze wijziging ingaat maken we later bekend. Dit zal tussen nu en het einde van de maand zijn.

Toekomst:
Voor de toekomst hebben we ook een aantal ideeën op stapel staan. De huidige website draait al ruim 2 jaar mee en is aan een opfris beurt toe. Ook zorgt de integratie tussen de website en het forum er voor dat we misschien wat nieuwe functionaliteit voor leden kunnen maken op de lange termijn.

Mochten jullie suggesties hebben voor het vernieuwen van SN, dan zijn die natuurlijk van harte welkom en die horen we dan ook graag. Hoe dan ook, hou er wel rekening mee dat uitgebreide ideeën waarschijnlijk te lastig zijn om in de website te bouwen en dat wij voorlopig ook nog alleen ideeën aan het opdoen zijn. De nieuwe versie van de website laat nog wel enkele maanden op zich wachten. En op een later moment zullen we hier nog een aparte oproep voor plaatsen.

Tot zover deze kleine update. Wij zijn in ieder geval erg enthousiast om aan SN te gaan timmeren de komende maanden en de eerste stap wordt binnenkort gemaakt.

Wil je reageren op dit nieuws bericht over SimsNieuws? Dat kan op ons forum: SN vernieuwd, nu en in de komende maanden!

4 reacties

  1. Word het ontwerp van de site ook veranderd want dat is toch nog niet zo heel lang geleden ontworpen door xelles dacht ik?

  2. Leuk om te horen! Kan niet wachten op de nieuwe layout, deze is wel functioneel maar toch mag het wel wat moderner.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *