Tot 50% korting op de meest populaire games tot 19 juni

Origin houd op het moment een mega sale met populaire games, waaronder ook De Sims 3, MySims, SimCity (Oudere delen), De Sims 2 en de Sims Middeleeuwen. Alles is sterk afgeprijsd dus als je je collectie nog compleet wilt maken is dit het moment om dat te doen! De uitbreidingen van De Sims 3 kun je voor minder dan 20 euro kopen, accessoires pakketten rond een 10tje en het basis speel voor 19,99€!! Dat is echt een koopje!

 

| Origin: Tot 50% korting op de meest populaire games |

8 reacties

  1. wat de sims betreft is dat downloadable contents dat je krijgt of is het werkelijk een hardcopy (doos met cd) dat ze je toesturen. Want er zitten enkele games tussen die ik nog niet in mijn collectie heb.

  2. Wat betreft bovenstaande vraag: Op Origin zie ik bij een uitbreidingspakket de keus uit “Mac/Win Downloaden” of “Mac/Win Verpakt product”.
    Wat houdt “Verpakt product” in? Krijg je daarbij misschien toch de doos met cd?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *