Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

De Sims 3 Live Broadcast

56 gedachtes over “De Sims 3 Live Broadcast”

  1. Mieke

    Waarom kan ik hem niet bekijken?? ik heb het ook al via youtube geprobeerd maar daar krijg ik hem ook niet te zien het is net alsof hij niet wil laden ofzo.. hij geeft alleen maar zwart beeld en je ziet niks lopen..
    wat mis ik? waarom doet ie het niet??

  2. miran

    Gelukkig ik ben dus niet de enigste die het niet kan afspelen en een error krijgt, was al bang dat er iets mis was met mijn systeem. Had ditzelfde probleem al eens eerder vorige week met youtube hosted video materiaal.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>