De Sims 4 Concept art & GamesCom

 

 De Sims 4 wordt groot aangekondigd op GamesCom in Duitsland. 20 Augustus zal het event plaats vinden op het grote podium op GamesCom en SimsNieuws is daar natuurlijk bij! Tegen die tijd openen wij een vragen topic en zal je ook een twitter feed op onze homepage kunnen lezen. En dan een snelle blik naar De Sims 3 (4) broadcast, daarin werd wat ‘live’ geanimeerde concept art getoond van De Sims 4. Het ziet er erg cartoon achtig uit, wat vinden jullie hiervan?

27 reacties

 1. Ik vind het zelf niet echt mooi, ik hou niet zo van cartoon-achtige sims (Het lijkt een beetje op de sims van sims social)

  1. Dat is misschien ook omdat het 2d is net als de sims social, in werkelijkheid word het in ieder geval iets anders 😀

  1. Dat mag ik toch wel hopen! Ze kunnen de mensen in computerspellen tegenwoordig zo mooi maken (bijvoorbeeld Tomb Raider 2013, of Harry Potter and de Deathly Hallows) dat ik hoop dat ze de sims net zo realistisch gaan maken (wel hoge graphics). Ik zou wel zo’n supermooi grafisch spel willen zien.

   1. Zou je dat echt willen? Zulke graphics zijn mooi voor zulke games, maar niet voor Sims, dan word het gewoon te.

    1. Nou ik vind cartoony ook weer meteen zo drastisch. Er moet wat mij betreft wel vooruitgang blijven in het spel, geen achteruitgang. Van die concepts die ik heb gezien, lijkt dit er ook echt op. Ik hoop niet dat het er zo uit gaat zien. Ik vind dat Sims 4 een verbetering moet zijn ten opzichte van De Sims 3. Het hoeft niet té realistisch, maar het mag wel mooier dan de voorganger. We zijn 2013, die cartoony tijd hebben we wel gehad.

 2. Volgens mij is er met cartoonigere sims meeer mogelijkheden sims is te zwaar voor nog realistischer te maken, het gaat daarom ook veel realistcher worden maar in een nieuwe stijl die nog moet wennen 😉

 3. Ik vind dat cartoonachtige ook maar niks hoor! Ik zie ze ook liever veel realistischer.. En idd ik vind ook dat sims 4 een vooruitgang moet zijn, en niet dat we het met minder moeten gaan doen. 🙂 Maarja er kan nog van alles gebeuren, het is nog geen 2014. Afwachten dan maar op meer informatie.. 😉

 4. wauw! echt mooi! de kleding stijl en het haar vind ik echt wel leuk, ben benieuwd hoe ze er strax echt uit komen te zien!

 5. ik vind het nou wel nog nep veel cartoon ik hoop dat het wel echter wordt want het moeten vooruit gaan niet achteruit.. want ze kunnen nou alles best echt maken kijk maar naar gta 5!

 6. Sorry maar volgens mij is het nog altijd een schets om het later in 3D te zetten… Niet gelijk zo dramatisch met dat ge’cartoony’… Kijk maar naar de schetsen van Tomb Raider (Underworld) ofzo..

 7. Hmmm, concept arts zeggen echt helemaal niks als ik eerlijk ben. De concept arts van De Sims 3 zagen er ook héél anders uit.

 8. De sims 4 zou ook wel zo mogen gemaakt worden dat hij altijd kan opslaan, nooit uitvalt, nooit vastloopt en weinig bugs. De sims 3 zit echt onder de fouten en problemen. Maar wie weet is de sims 4 te zwaar voor de meeste computers als hij heel uitgebreid wordt. De sims 3 is soms al te zwaar voor de meeste pc’s. 🙁

 9. Als dit 3D wordt en wordt aangepast zou het denk ik wel heel mooi zijn. Ik vind die 3 stukjes van de gezichten die op de site staan niet zo heel mooi. Maja als je kijkt naar hoe ze dat ook bij de Sims 3 deden denk ik wel dat de Sims 4 heel mooi wordt.

 10. Het is inderdaad waar dat er nog heel wat bugs in de Sims 3 zitten, zoals Nina zei Ik hoop echt dat de meest bekende en vervelende helemaal zijn opgelost. Ik zou het zelf fijn vinden als je tijdens de installatie kan instellen hoeveel geheugen het spel mag gebruiken. Maar dan moet dat niet bij de standaard installatie. Dat moet dan bij aangepast en dan moet er ook nog een uitleg bij en het moet je laten hoeveel geheugen je hebt. Met geheugen bedoel ik trouwens je RAM-Geheugen. Ik heb bijvoorbeeld 6 GB RAM. De Sims 3 staat standaard op maximaal 2 GB RAM, omdat het anders iets overschrijd ofzo. Zo kan je in ieder geval nog veel andere dingen opnoemen.

  1. Is dat serieus maar max. 2 GB RAM!? Mijn computer heeft 16 GB RAM, dus gebruik ik daar maar 1/8 van 🙁 (en ik denken dat ‘ie met meer RAM dan sneller zou zijn)
   Kun je dat echt niet ergens instellen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *