18 reacties

 1. 2 jaar later schamen we ons dat we de Sims 3 speelde en vinden we het achterhaald XD in your FACE Sims 3 Hahaha zal je nooit vergeten <333333

  1. nou ik niet hoor want dan komt er een hele leuke uitbreiding enz. en dan heb je hem niet en ik denk dat het wel beter word ( dat hoop ik!) xD

  1. Ik vind van de dingen die we over De Sims 4 hebben gezien, het behoorlijk teleurstellend. Sims worden veel meer cartoony, en die haren die ze nu hebben laten zien, zien er niet uit als haar, maar gewoon als een klomp op het hoofd. Nee, ik vind het niks. Ik hoop dat we op Gamescom nog aangenaam verrast gaan worden..

 2. Ik vind het ook heel jammer dat de eerste tekeningen van de Sims 4 er zo slecht uitzien. Het lijkt te veel Anime en die man die we zagen tijdens de LB was daar ook echt het typ voor dus heb er een slecht gevoel voor.
  Spijtig dat de Sims 3 alleen nog maar zwakke uitbreidingen gaan uitgeven nadat de Sims 4 uit gaat komen. Volgens mij zagen we dat ook in de Sims 2. Ook al hadden we eerst ook veel kritiek op de Sims 3, maar wees eerlijk ik vind de Sims 3 eerlijk gezegd veel beter.

 3. ooit gehoord van de uncanny vally het komt voor als dingen menselijk lijken maar net niet genoeg. denk maar aan robots of sommige computer animaties. ik denk dat ze er een stukje voor willen zitten want als je de clip bekijkt dan vind ik het er een beetje griezelig uitzien van dichtbij.

  ook den ik dat ze de game nog draaibaar willen houden op slechtere pc’s

  trouwens het is even wennen maar ik denk dat het eindresultaat wel goed word.

 4. Dit zal waarchijnlijk geen enkele computer aan kunnen, maar het was leuk geweest als ze bijvoorbeeld niet bij de banken of de tafels enc. meteen 1 hele bank maken maar het in details doen, dus: dat je de poten kan kiezen, de leuningen, de zittingen enc. want dan kan je ook hoekbanken creeëren en zo. Maar dat kan waarschijnlijk niet.

 5. Ik kan me nog goed herinneren dat de Sims 3 uitkwam, en ik de nieuwe sims echt vreselijk lelijk vond. Nu zou ik niet meer willen ruilen met Sims 2, omdat de Sims 3 toch een stuk mooier is. Nieuwe sims zijn altijd wennen. Ik hoop juist op hele goede graphics, denk aan GTA5 of Tomb Raider 2013 bijvoorbeeld. Echter, ik wacht de screenshots en trailer af en dan zullen we zien of ik een beetje enthousiast kan worden van Sims 4. (Dat ben ik nu eigenlijk nog niet echt)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *