De Sims 3 Store: Dakraam Studio voor de Uitvoerende Kunsten

Dakraam Studio voor de Uitvoerende Kunsten

Ken je de mop van de twee zwanen die naar de disco gingen? Nee? Geeft niet, hij is niet erg grappig. Maar mocht je naar echt vermaak en creatieve expressie op zoek zijn, breng dan een bezoek aan de Dakraam Studio voor de Uitvoerende Kunsten! Door de weelderige, open dakramen schijnt de innerlijke ster van je Sim helder in de nacht.”

 

Inclusief Premium materiaal:

Stijf als een Plank, Licht als een Veertje’ Danscollectie

Het maakt niet uit of je Sim oefent om als de mooiste zwaan ooit te dansen, of gewoon zin heeft om wat danspasjes te oefenen; met de ‘Licht als een Veertje’ Balletbarre en de ‘Stijf als een Plank’ Dansvloer kun je als danser of danseres in ieder geval uit de voeten. Warm je spieren op en oefen al je favoriete moves uit De Sims 2. Geef vervolgens een showtje weg op de verbeterde dansvloer. Van klassiek ballet en de kippendans tot line dancing en de Smist; dans in je eentje of til vriendschappen naar een hoger niveau door een danspartner te kiezen.”

(Nog niet los verkrijgbaar)

 

‘Echt Niet Vies’ Openbare Douche

Deze douche is ideaal voor Sims die zich even snel willen afspoelen na een flinke sportsessie of een zweterige sessie op de dansvloer. De ‘Echt Niet Vies’ Openbare Douche komt van pas als je snel en eenvoudig van je vieze geurtjes af wilt komen.

(Nog niet los verkrijgbaar)

De Dakraam Studio voor de Uitvoerende Kunsten is vanaf nu verkrijgbaar voor 1.700 Simpoints, wanneer de actie verloopt op 6 juli 2013 zal deze set 1.900 SimPoints gaan kosten. Bij deze set krijg je 21 voorwerpen waaronder kleding, nieuwe daken, een nieuwe kavel, nieuw sportmateriaal  en het nieuwe premium materiaal een douche en natuurlijk de ballet uitrusting.

18 reacties

 1. Jammer dat ik toch liever eerst de nieuwe uitbreiding wil, beide kopen is wel erg veel geld. Wacht wel tot ie ooit in de aanbieding komt XD

 2. Ik kan mijn vader en moeder maar niet overtuigen ;(
  Ze willen er geen geld aan geven 🙁
  Zelf doen is geen optie, want je moet het met visa betalen of paypall en als dat niet zo was hadden ze het zo op mijn rekening kunnen zien… Vind het wel jammer..

 3. Weet iemand het volgende? Die openbare douche, is die echt voor openbaar (onbekende sims samen douchen) of hebben ze gewoon een paar -Never Nude sims die romantisch zijn met elkaar bij elkaar gezet?
  Want ik heb nogal grote families (10+) die altijd zitten te vechten om te mogen douchen en zo’n grote douche is dan wel handig.

  1. Ik denk dat dit wel een echte openbare douche is. Dat je geen specifieke relatie met de andere Sims moet hebben om te douchen, maar dat ze gewoon hun badkleding aanhouden. Heb je zoiets ook niet bij Sunlit Tides in de goudeditie?

   1. Het is een openbare douche. Staat ook op de site waar je hem apart kunt bekijken onder gameplay: Je kunt nu in het openbaar douchen!

   2. Dat klopt, maar dat was een (openbare) buitendouche. De douche is een beetje overbodig premiummateriaal als je het mij vraagt.

    1. Ik heb het over deze douche 😉 De douche die toen de tijd bij een andere set (Sunlit tides?), is een normale douche. Maar hier kun je dus in het openbaar douchen 😉

     En indd het is ook overbodig, had er gewoon gelijk in moeten zitten.

    2. Ansje ik reageerde niet op jouw bericht maar op die van soeduk haha. Het verschilde maar één minuut met posten.

 4. Bedant voor de reacties. Wel jammer dat het niet los is te krijgen. 19 euro voor een douche gaat me een beetje te ver.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *