Nieuwsoverzicht #4

Nog maar een paar dagen wachten en dan kunnen we eindelijk De Sims 3 Exotisch Eiland spelen. Tot dan moeten we ons zoet houden met teasers en andere nieuwtjes. Hieronder een samenvatting van deze week.

Update 1.55

Velen hebben het woord ‘eindelijk’ gebruikt bij het zien van deze update, want EINDELIJK kunnen we nu van stad naar stad verhuizen zonder veel gedoe. Verder is er nog een waslijst aan andere verbeteringen, wanneer je op de link hieronder klikt kan je zien welke.

Lijst met verbeteringen update 1.55

De Sims 4 sneak peek

Tijdens de broadcast van afgelopen week werd er een sneak peek gegeven van De Sims 4. We kregen één van de creatievelingen te zien en een concept art van de nieuwe Sims. Wat vind jij ervan?

Nieuwe store set

Er is weer een nieuwe kavel met premium materiaal. Dit keer is het een soort creatief centrum waar je heen kan voor verschillende dingen. Waaronder ballet dansen! Maar na al dat dansen moet je natuurlijk douchen, dat kan vanaf nu in de openbare douches. Het premium materiaal is enkel te verkrijgen bij dit kavel.

Nieuwe store set

De Sims 3 Exotisch Eiland Release trailer

17 reacties

  1. @tom jij moet niet denken dat je alles weet want IK heb hem al 🙂 hij is heel leuk en ik weet al hoe je op badhanddoeken kunt ligge want dat kun je nie kopen mrr gwn op strand klikke:-)

      1. waarom ik had gewoon geluk want mn ouders waren op vakantie en ze zagen hem in de winkel liggen ergens (ik weet niet waar) toen hadden ze hem voor mij gekocht! de hoes is wel engels maar het spel zelf als je het speelt gewoon nederlands 😀

        dus als jullie vragen hebben over iets ik kan ze als goed is wel beantwoorden xD

  2. Mrr ik heb nog een vraagje hoe moet je een zeemeermin worden ik weet het nirt moet je er dan een vinde met duiken

  3. Ik heb hem ook binnen! Wat een cool spel! Had hem eigenlijk helemaal niet vandaag verwacht. Had ‘m besteld bij Dixons. 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *