SN Wereld Review: Monte Vista

MV1

De wereld is al een tijd uit en door omstandigheden met de website zijn wij des tijds helaas niet toegekomen aan de review van de De Sims 3 Store wereld: Monte Vista. Om de site toch zo compleet mogelijk te houden hebben wij besloten als nog de review te doen!

Inleiding

In Monte Vista ontdek je een charmant landschap waar het geld vanaf druipt, waarin villa’s met prachtig uitzicht over de zacht glooiende heuvels liggen verspreid. Verken de levendige gemeenschap door beroemde musea te bezoeken, een wandeling over de piazza te maken of de culinaire kunsten te leren met een authentieke houtgestookte oven. Vul de huizen van je Sims met de geur van versgebakken pizza’s, calzones, lasagnes en broden. Vinden je Sims de inspiratie om hun culinaire vuurtjes brandende te houden?

Aldus De Sims 3 Store, maar wat vinden wij nu van Monte Vista? Een geschikte wereld om de liefde van je leven te vinden en daar romantisch een pizza mee te bakken of een saaie wereld met alleen maar het standaard huisje, boompje, beestje?

| SN Review: De Sims 3 Monte Vista |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *