Meewerken aan SimsNieuws? Dit is je kans!

Vacatures

SimsNieuws zoekt nieuwe teamleden

Heb jij zin om mee te werken aan SimsNieuws?

We hebben momenteel verschillende open vacatures en wie weet ben jij wel die Simfan waar wij naar op zoek zijn voor onze steeds maar groeiende Sims fansite?

SimsNieuws wordt gerund door prettig gestoorde Simfans die graag Sims Games spelen en hun liefde voor het spel niet onder banken of stoelen steken en dat graag met andere Simfans willen delen door het brengen van nieuws, specials, verslagen, tutorials, downloads, sneak previews en veel, veel meer.

Voor ons is het belangrijk dat je een echte teamspeler bent: dat je naast je specifieke taak binnen het team ook meedenkt en meepraat over de toekomst van de site en ook zelf met allerlei ideeën komt om Sims 3 nieuws nog beter, leuker of gekker te maken. En dat je zelfstandig kunt werken maar niet vergeet dat we SimsNieuws als team maken.

Verder moet je redelijk goed de Nederlandse én Engelse taal beheersen, natuurlijk verstand hebben van het spel en niet bang zijn om soms flink de handen uit de mouwen te steken.

Nou vraag je je waarschijnlijk af wat je voor al je harde werk terug kan krijgen. Onthoud dat deze website met veel plezier gemaakt wordt. Het is een website die door Simsfans gemaakt en onderhouden wordt. Wij stoppen onze tijd in SimsNieuws voor de bezoekers, elke reactie die we krijgen, elke compliment of feedback is waar wij het voor doen. Niet te vergeten de uitnodigingen naar previews of andere evenementen die EA organiseert. Vindt jij dit voldoende reden om je bij onze team aan te sluiten, wacht dan niet te lang met aanmelden voor de functie die jij wil hebben.

Voor je achter je toetsenbord kruipt en ons een reactie stuurt nog één ding: bedenk van te voren goed hoeveel tijd je ongeveer zou kunnen besteden aan meewerken aan onze site. Dat is uiteraard afhankelijk van je taak binnen het team maar al met al kost het toch vaak meer tijd dan je denkt.

Wil je weten welke vacatures er precies open staan en waar wij naar zoeken, of heb je nog suggesties voor een open sollicitatie? Kijk dan op de link, hieronder, wat er precies open staat en vergeet ons niet te mailen of te PMen! Een sollicitatie met de tekst erin “Ja, ik wil teamlid worden” zal meteen verwijderd worden. Zorg er dus voor dat je een goede motivatie opschrijft en misschien tot snel in ons team!

| Meewerken aan SimsNieuws? Dit is je kans!|

2 reacties

  1. Benieuwd wie de nieuwe teamleden gaan worden. Veel succes aan iedereen die interesse heeft en Maxxie hierboven. 🙂

Reacties zijn gesloten.