AnsjJ2 is jarig!

1004004012340502

Het is zover! AnsjJ2 moet er eenmaal in het jaar toch echt aan geloven, en die dag is vandaag. Onze eigen AnsjJ2 is namelijk jarig! Laten we haar daarom overladen met liefde en felicitaties en dat kan onder dit bericht.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

27 reacties

    1. Dat vraag je niet aan een dame :O! Dan vraag je: Hoe jong ben je geworden :O! Ik ben 21 geworden, volgens de wet helemaal volwassen!

  1. Dankjewel iedereen :D! Ik ga het zeker vieren met een stuk taart! Heb ik wel verdient naar al die kilo’s kwijt te raken haha!

  2. Je weet het wel dat ik je een super dag gun, maar nog wil ik zeggen, gefeliciteerd lieve schat! En laat dat stukje taart je lekker smaken, maar doe er geen pindakaas of M&Ms op, hahaha. Nee grapje, maak er een super dag van! <3 xo

  3. Proficiat met je Verjaardag en ik hoop dat je een leuke dag gehad hebt. En plak er nog een gezellige avond aan vast πŸ˜‰

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *