Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

AnsjJ2 is jarig!

1004004012340502

Het is zover! AnsjJ2 moet er eenmaal in het jaar toch echt aan geloven, en die dag is vandaag. Onze eigen AnsjJ2 is namelijk jarig! Laten we haar daarom overladen met liefde en felicitaties en dat kan onder dit bericht.

27 gedachtes over “AnsjJ2 is jarig!”

  1. Shevens

    Je weet het wel dat ik je een super dag gun, maar nog wil ik zeggen, gefeliciteerd lieve schat! En laat dat stukje taart je lekker smaken, maar doe er geen pindakaas of M&Ms op, hahaha. Nee grapje, maak er een super dag van! <3 xo

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>