Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Uitdaging van de zomer maand juli: Build it together!

builittogether

Deze maand doen we een keertje geen uitdaging van de maand, maar een andere, nieuwe uitdaging! Deze maand organiseren wij namelijk een wedstrijd genaamd: Build It Together (BIT). In deze uitdaging gaan we met elkaar, de leden van SimsNieuws, voor elkaar een prachtig huis bouwen!

Deze uitdaging werkt in drie fases. Hieronder leg ik elke fase uitgebreid uit. Het doel van deze wedstrijd is dat we een huis met zijn allen bouwen, maar dat er toch een beetje strijd onderling is om het spannend te houden. Elke fase loopt van maandag tot en met zaterdag, vanaf zaterdagavond 20.00 tot zondagavond 20.00 kan er gestemd worden. De maandag daarna begint de volgende fase, dan gaan we verder met het huis dat gewonnen heeft.
Na de laatste fase en stemronde heeft er dus één huis gewonnen gebouwd door leden, voor leden!

Wil je meer weten over deze uitdaging en hoe het precies in zijn werk gaat? Neem dan een kijkje in het topic op ons forum!

| SN Uitdaging van de zomer maand juli: Build it together! |