Blog: De Sims 3 Exotisch Eiland is aangemeerd!

Wauw! Toch niet te geloven dat de lanceerdatum voor De Sims 3 Exotisch Eiland ein-de-lijk is aangebroken!? Dit project is echt een avontuur geweest! Sterker nog, het is precies een jaar geleden sinds we voor de allereerste keer samenkwamen om een thema voor het tiende uitbreidingspakket voor De Sims 3 te verzinnen. En hoewel het al de tiende is in een lange rij van geweldige De Sims 3-titels, ben ik nog nooit zo opgewonden geweest over de lancering van een game waaraan ik heb meegewerkt! De Sims 3 Exotisch Eiland is een enorm uitbreidingspakket met tal van nieuwe onderdelen voor iedereen –  op welke manier je De Sims ook speelt. Van woonboten en resorts tot onbekende eilanden en duiken, ik kan geen enkel ander uitbreidingspakket van De Sims 3 bedenken dat zo veel nieuwe grote systemen en manieren om te spelen bevat. Maar jullie weten precies wat dit pakket allemaal inhoudt! Dus in plaats van dit blog te gebruiken om samen te vatten wat voor geweldige dingen er allemaal in De Sims 3 Exotisch Eiland zitten, dacht ik dat het misschien wel handig zou zijn om een paar tips en trucs met jullie te delen zodat jullie zo snel mogelijk in jullie eigen paradijs kunnen duiken.

TS3_IslandParadise_LaunchBlog_1

 

  • De makkelijkste manier om met een resort aan de slag te gaan, is om Hobarts Hoek te kopen. Dit eens zo prachtige resort is in verval geraakt en kan wel een opknapbeurt gebruiken, maar vormt wel een ideale manier om versneld aan je resortimperium te beginnen zonder al je spaargeld aan te hoeven spreken! Vanwege de staat waarin dit resort verkeert kun je het namelijk gratis en voor niets kopen! Hierdoor kun je veel sneller een resort runnen dan er eentje vanaf de grond op te moeten bouwen.
  • Er zijn tal van manieren om de onbekende eilanden te ontdekken. Sommige  door simpelweg met de boot het gebied er omheen te verkennen, en sommige door iets vindingrijker te werk te gaan. Probeer een praatje aan te knopen met de plaatselijke bewoners van Isla Paradiso. Zij weten alles over de omringende eilanden en sturen je misschien wel op ontdekkingstocht!
  • Duiken opent een compleet nieuw onderwaterrijk voor je Sims om te verkennen. Maar het kan er best gevaarlijk zijn! Bemachtig eerst de duikvaardigheid door te gaan snorkelen voordat je je in het diepe water waagt.
  • Het is best lastig om de gasten van je resort tevreden te houden! Zorg dat het je gasten aan niets ontbreekt door voldoende activiteiten aan te bieden. Kijk op het tabblad ‘Resortvoorwerpen’ in Bouwen en Kopen om te beginnen. Er zijn ook andere voorwerpen in de catalogus waar je gasten blij mee zullen zijn. Tevreden gasten = een succesvol resort!

TS3_IslandParadise_LaunchBlog_2

 

  • Als je op een woonboot woont, is de zee praktisch je achtertuin! Vaar van de ene haven naar de andere, of laat het leven van een landrot compleet achter je en bouw je thuishaven in het midden van de oceaan.
  • Duikende Sims kunnen af en toe een geheimzinnige ZeemeerSim onder de zeespiegel tegenkomen. Door vriendschap met ze te sluiten kun je erachter komen hoe je jouw Sim in een van hen verandert!

TS3_IslandParadise_LaunchBlog_3

  • Voor het bouwen van woonboten kun je uit tal van afmetingen en vormen kiezen. Als je een kleinere woonboot bouwt, zijn ladders en de ‘Alles in één-badkamer’ onmisbaar als je een functioneel huishouden wilt runnen in een piepkleine ruimte.
  • WATERSKI!!!!! Verschillende boten verplaatsen zich op verschillende snelheden. Dus als je ergens snel moet wezen, vul dan je spaarvarken en koop een waterski of speedboot voor je Sims. Beide brengen je op de plaats van bestemming (en dat kan best een lange weg zijn in de wereld van Isla Paradiso).
En dat is het dan, een aantal geweldige tips om mee aan de slag te gaan en zo snel mogelijk van de zonnige kusten van Isla Paradiso te genieten. Zoals altijd, en zeker wat dit uitbreidingspakket betreft, kan ik niet wachten om te horen welk plezier jullie allemaal met De Sims 3 Exotisch Eiland zullen beleven. Het verbaast me telkens opnieuw om het materiaal en de verhalen te zien die door jullie zijn bedacht en waarvan we niet dachten dat die ooit mogelijk zouden zijn. Tot de volgende keer Simmers, Shaka Brah!
-SimGuruRyan
TS3_IslandParadise_LaunchBlog_4
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *