Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

De Sims 3 Exotisch Eiland gefilmde reviews

Heb jij De Sims 3 Exotisch Eiland nog niet in huis maar wil je wel binnen een paar minuten weten of je hem moet gaan halen of niet? Dan vind je hieronder een lijstje met verschillende gefilmde reviews om niet alleen iemand te horen praten over het spel maar ook om gelijk een idee van de gameplay te krijgen. Let op: De reviews zijn Engels gesproken

Lazy game reviews

Elder-Geek.com

Rachybop

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>