SimsNetwerk: De Sims 3 Dragon Valley Wereld Review

SimsNetwerkDragonValley

 

Een tijdje geleden kreeg ik de standaard versie van Dragon Valley. Ik vind de wereld super en zoals altijd probeer ik er ook een leuke review over te schrijven. Ik heb overigens ook nog het Lintenhertog Balzaal Festival gekocht voor bij Dragon Valley. Ik zal Dragon Valley in deze review laten zien, en het Lintenhertog Balzaal Festival in een andere review. Ik wilde ze oorspronkelijk samen in een review doen, maar beide reviews werden te lang dus ik moest ze wel in twee delen posten.

De Sims 3: Dragon Valley is een mix tussen het Keltische en de Middeleeuwen. Het is zeker geinspireerd door Ierland, en ik denk ook een beetje door Schotland. Kijk maar naar de familienamen! En er zijn ook veel groene vlaktes aanwezig in deze wereld.

De wereld heeft rivalen. Twee families proberen de controle te krijgen en te behouden. En nieuw in deze wereld zijn de Elven. Geen nieuwe wezens, maar ze zien er wel een beetje zo uit. Ze zien er nogal anders uit dan normale Sims! Je kunt ze gemakkelijk herkennen in deze wereld.

 

SimsNetwerk heeft een hele mooie en uitgebreide review geschreven over Dragon Valley, vol met mooie plaatjes van de wereld en de voorwerpen die je bij de wereld krijgt. Echt de moeite waard om deze review eens te bekijken! Onze eigen review van Dragon Valley  komt er nog aan en wordt geschreven door FranSor! 

| SimsNetwerk: Dragon Valley Review |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *