SN Mededeling: Snateraar en Simmielove verlaten het team.

SNForum
Helaas moeten wij mededelen dat Snateraar en Simmielove het SimsNieuws team zullen verlaten. Beiden hebben ze aangegeven minder tijd te hebben gekregen door school en de interesse in De Sims zelf is minder geworden. Snateraar en Simmielove hebben hard gewerkt aan SimsNieuws en daarvoor willen wij hun toch graag bedanken voor hun tijd en motivatie! Het SimsNieuws team wenst Snateraar en Simmielove heel veel geluk in de toekomst en we zullen ze nog op het forum terug zien! Binnenkort zullen wij ook de nieuwe teamleden die wij op het oog hebben bekend maken!

22 reacties

 1. het was mij inderdaad opgevallen dat ze minder actief waren! Jammer hoor! Succes met de opleiding die jullie volgen op school.

 2. Heel erg jammer maar ook zeker te begrijpen. Ik wens jullie allebei enorm veel succes met school en alle andere interesses in de toekomst.

 3. Heel erg bedankt voor de tijd dat jullie hier je best hebben gedaan! Heel veel Succes met school en andere zaken!
  Het gaat je goed! 😀
  Natuurlijk ben ik nou razend benieuwd naar de nieuwe! Ik hoop dat ze deze week bekend worden gemaakt! 🙂 (Maar dat hoef niet hoor! xD)

 4. Sanne, ik ga je enorm missen als collega, maar we blijven wel zeker vrienden! Je bent super en hopelijk gaat ’t je goed.
  Snaat, ik ken je niet persoonlijk, maar je deed je werk echt goed en met lol! Ik zal altijd je persoonlijke koffiebutler zijn, veel succes in het vervolg!

  Ik ga jullie missen!

 5. Erg jammer, maar ook begrijpelijk. Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan hier op de site. En heel veel succes verder 😀

 6. Erg jammer! Maar zoals al gezegd, begrijpelijk. Bedankt voor alles en veel succes met alles wat jullie gaan doen 😀

 7. Bedankt voor al jullie lieve reacties! Ik ga het zeker missen in het team en ik baal er wel van dat ik het zo druk kreeg met school. Het SN Team is veel leuker!
  Ik wens jullie heel veel succes toe in de toekomst en zeker ook de toekomstige mods, ik weet zeker dat ze het goed gaan doen <3

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *