Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Nieuwe hint van SimGuruCopeland voor Restaurants in GHM storeset?

 

Het is altijd nog de vraag of het echt een hele grote set wordt met daarin allerlei nieuwe interacties die betrekking hebben tot een soort ‘gaan het maken’ store set, maar tot nu toe lijkt het er misschien op dat wij Simmers een restaurant kunnen gaan runnen? In ieder geval lachen de Simguru’s zich vast in een deuk om al onze speculaties als we het mis hebben en iets totaal anders krijgen!

4 gedachtes over “Nieuwe hint van SimGuruCopeland voor Restaurants in GHM storeset?”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>