Nieuwsoverzicht #6

En terwijl iedereen De Sims 3 Exotisch Eiland aan het spelen is, is het weer tijd voor een nieuwsoverzicht van deze week!

SN mini review

Mocht je Sim niet zo houden van alle waterpret die te beleven is op en rond Isla Paradiso dan moet je toch een andere plek vinden om wat beweging te krijgen! Één van die manieren is het doen van balletoefeningen! Hiervoor heb je wel het nieuwe kavel nodig, maar voor je je portemonnee trekt moet je echt eerst even onze review lezen. Klik hier om de review te lezen.

SimGuruCopeland hint naar iets

Afgelopen dagen hebben we verschillende tweets voorbij zien komen van SimGuruCopeland. Zoals het er nu naar uitziet zitten de Sims in een restaurant. Of het een nieuwe storeset is met veel nieuwe interacties waardoor het een soort ‘Gaan het Maken’ set wordt is onduidelijk. Wel weten we dat het snel in de Store zal komen!

De Sims 3 en pakketten extra goedkoop

BartSmitFolderSims-e1373444066430 SteamSims

Voor velen van ons zal dit als mosterd na de maaltijd komen maar desalniettemin moet het toch even vermeld worden. De Sims 3, uitbreidingspakketten en accessoires pakketten zijn in de uitverkoop! Je kan de fysieke exemplaren kopen bij de BartSmit maar wil je niet achter je PC vandaan maar toch nog dat ene pakket kopen dat je nog niet hebt? Dan raad ik je aan om via Steam nog even wat kortingen mee te pakken.

Smosh speelt De Sims 3 Exotisch Eiland

Hoewel we allemaal ervan houden om De Sims 3 op te starten en te spelen, is het soms ook weleens leuk om iemand anders te zien spelen! Zeker als dit gepaard gaat met veel droge humor en rare gebeurtenissen. Daarom sluiten we dit nieuwsoverzicht af met Smosh die De Sims 3 spelen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *