Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Nieuwe sneak peek van De Sims 3 Store set

sneakpeek2juli

 

SimGuruTatorTot heeft zojuist een nieuwe screenshot geüpload naar het officiële forum van De Sims 3. Dit keer stond er jammer genoeg geen beschrijving bij maar zoals we nu kunnen zien is er een toonbank waar je dingen kunt bestellen. Misschien dat je Sim na de bestelling het eten moet gaan maken en langs brengen?

5 gedachtes over “Nieuwe sneak peek van De Sims 3 Store set”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>