Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims FreePlay

De Sims Freeplay Buren update komt binnenkort!

Binnenkort komt er weer een update van De Sims Freeplay! Met deze update zal het mogelijk zijn om je buren op te zoeken, hoe gaaf is dat! Wanneer de update uitkomt is nog niet bekend, in het filmpje wordt alleen gezegd: Binnenkort! Dus tot die tijd is het even afwachten tot wanneer deze update echt komt. Voor vragen over De Sims Freeplay kunnen jullie terecht op ons forum: De Sims Freeplay. Mochten hier onder het bericht toch nog vragen verschijnen over Freeplay zelf, die geen betrekking hebben tot dit bericht, worden deze reacties zonder pardon verwijderd.

6 gedachtes over “De Sims Freeplay Buren update komt binnenkort!”

 1. Rik

  Leuk zeg! Eindelijk eens een levendige buurt! En dat is lang geleden dat ik dat liedje voor het laatst heb gehoord! het blijft leuk om naar te luisteren! 🙂

 2. linda

  Ik zie niet veel verandering maar ben benieuwd
  Tot de update er is het zou mischien ook leuker zijn als je meer sims kan toevoegen dan 31 en het zou leuker zijn als je sims zwanger is het ook zou zien en ze samen in een bed o jaa deden en niet staand in een huis kamer maar verder vind ik de sims echt heel leuk doe het elke dag wel
  Grt linda

 3. puckiezoet

  hopen dat met deze update die foutmelding wordt opgelost kan het niet spelen en het lijk me zo leuk heb ook nooit geluk wil het al heel lang spelen het lijkt me een leuke update

Reacties zijn gesloten.