De Sims Freeplay Buren update komt binnenkort!

Binnenkort komt er weer een update van De Sims Freeplay! Met deze update zal het mogelijk zijn om je buren op te zoeken, hoe gaaf is dat! Wanneer de update uitkomt is nog niet bekend, in het filmpje wordt alleen gezegd: Binnenkort! Dus tot die tijd is het even afwachten tot wanneer deze update echt komt. Voor vragen over De Sims Freeplay kunnen jullie terecht op ons forum: De Sims Freeplay. Mochten hier onder het bericht toch nog vragen verschijnen over Freeplay zelf, die geen betrekking hebben tot dit bericht, worden deze reacties zonder pardon verwijderd.

6 reacties

  1. Leuk zeg! Eindelijk eens een levendige buurt! En dat is lang geleden dat ik dat liedje voor het laatst heb gehoord! het blijft leuk om naar te luisteren! 🙂

  2. Ik zie niet veel verandering maar ben benieuwd
    Tot de update er is het zou mischien ook leuker zijn als je meer sims kan toevoegen dan 31 en het zou leuker zijn als je sims zwanger is het ook zou zien en ze samen in een bed o jaa deden en niet staand in een huis kamer maar verder vind ik de sims echt heel leuk doe het elke dag wel
    Grt linda

  3. hopen dat met deze update die foutmelding wordt opgelost kan het niet spelen en het lijk me zo leuk heb ook nooit geluk wil het al heel lang spelen het lijkt me een leuke update

  4. als ik nou eens wist hoe ik moest werken zou het wel leuk zijn ja.. weet iemand hoe je moet werken???

    1. Vragen kun je stellen op het forum. staat duidelijk aangegeven in de tekst 🙂

Reacties zijn gesloten.