Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store en Sneak Peaks

Nog een nieuwe sneak peek van de aankomende store set

sneakpeek4juli

 

SimGuruTatorTot blijft ons maar lekker maken met screenshots van de aankomende store set die donderdag uit komt. Het lijkt er dan toch echt op dat de koks uit je stad hun eigen restaurant kunnen gaan runnen. Tot nu toe is dat niet bevestigd, maar het lijkt er nu toch echt op!

6 gedachtes over “Nog een nieuwe sneak peek van de aankomende store set”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>