Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

De ‘Voltooi je set’ korting in De Sims 3 Store voorlopig terug getrokken

CompleteYourSetDiscount

Even leek het heel mooi te zijn, een korting waarmee je spulletjes die je nog niet had van een bepaalde set, met een fixe korting krijgen. De korting zou dan gebaseerd zijn op de voorwerpen die je al van de set in je bezit hebt, hoe meer items je hebt hoe meer korting. Klinkt ideaal voor een Simmende Hollander! Maar jammer genoeg heeft SimGuruRusskii een bericht geplaatst dat er op het moment geen tijd is om de problemen te verhelpen en dat deze feature ooit nog terug komt. Er is geen datum gezegd aangezien de SimGuru’s op het moment hard aan het werk zijn. De gehele FAQ is nog wel te lezen, dus het moet ooit wel terug komen!
Dit bericht is extra iets later naar buiten gekomen omdat ik precies wou weten wat er nu aan de hand was met deze  gave feature die wel heel erg handig geweest zou zijn. Mocht er binnenkort toch nog iets hierover verschijnen, dan updaten we jullie natuurlijk gelijk! 

* Toch nog bedankt voor het melden Bassie99! * 

3 gedachtes over “De ‘Voltooi je set’ korting in De Sims 3 Store voorlopig terug getrokken”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>