De ‘Voltooi je set’ korting in De Sims 3 Store voorlopig terug getrokken

CompleteYourSetDiscount

Even leek het heel mooi te zijn, een korting waarmee je spulletjes die je nog niet had van een bepaalde set, met een fixe korting krijgen. De korting zou dan gebaseerd zijn op de voorwerpen die je al van de set in je bezit hebt, hoe meer items je hebt hoe meer korting. Klinkt ideaal voor een Simmende Hollander! Maar jammer genoeg heeft SimGuruRusskii een bericht geplaatst dat er op het moment geen tijd is om de problemen te verhelpen en dat deze feature ooit nog terug komt. Er is geen datum gezegd aangezien de SimGuru’s op het moment hard aan het werk zijn. De gehele FAQ is nog wel te lezen, dus het moet ooit wel terug komen!
Dit bericht is extra iets later naar buiten gekomen omdat ik precies wou weten wat er nu aan de hand was met deze  gave feature die wel heel erg handig geweest zou zijn. Mocht er binnenkort toch nog iets hierover verschijnen, dan updaten we jullie natuurlijk gelijk! 

* Toch nog bedankt voor het melden Bassie99! * 

3 reacties

  1. Dit zal wel tegen het einde van sims 3 online komen. Dan gaat de store misschien wel weg en dan kunnen de simmers toch nog hun sets compleet krijgen.

  2. Ik denk dat ze op dit moment de korting weer online doen, want bij mij opent de site met maintenance page. Lijkt mij wel logisch als ze dan iets veranderen! 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *