Producer blog: Maak je eigen restaurant

Deze blog is jammer genoeg nog niet in het Nederlands en alleen in het Duits te lezen. We hebben het stuk voor nu even door Google Translate gehaald voor jullie zodat jullie het toch kunnen lezen. Mochten er hier en daar dingen raar staan dan weten jullie in ieder geval dat het daar aan ligt! Wanneer de Nederlandse of Engelse versie van deze blog verschijnt, plaatsen wij deze natuurlijk ook!

Ervaar wat designer Alan Copeland gerapporteerd heeft over de nieuwe locatie Bistro “Kook als een pro”, deze heeft hij ontworpen voor De Sims 3! De Bistro is vanaf 18 Juli verkrijgbaar via De Sims 3 Store.

Om iets dat is zoveel als winkelen met een beperkt budget te ontwerpen. Elke sectie – weg audio, engineering, etc. – is er slechts een beperkte hoeveelheid tijd om iets heel bijzonders te ontwikkelen. Om een niet-speler karakter (NPC) werk in een winkel hebben, was altijd te veel moeite voor deze korte tijd … tot nu toe.

Dankzij onze getalenteerde ontwikkelingsteam, kan nu met trots aanwezig om u de nieuwste locatie voor De Sims 3 I: “Koken als een pro” de bistro

ofb_bistroblog_01

De Bistro “Kook als een pro” is voorzien van de nieuwe commerciële oven “pure business”.

ofb_bistroblog_02

 

Dit is niet een normale kachel! U kunt het gebruiken om een snelle maaltijd te bereiden, maar de echte magie gebeurt als je een kok in te stellen en uw menu opgeven hen. Als u uw menu te maken, kunt u beslissen wat voor soort voedsel om uw restaurant te bieden. U dient uitsluitend vegetarisch voedsel of de beste cheesecake in de stad? Jij beslist!

Restaurant1

 

Als u een kok ingesteld, een Sim uit de stad lijkt te werken met je. Hij zal het voedsel voor de verwachte aanval van de gasten te bereiden op het diner.

Restaurant2

U kunt bepalen wanneer de kok werkt en wat rang hij heeft: jonge chef-kok, sous chef-kok of chef-kok. Hoe hoger de rang van de kok, des te beter is de kwaliteit van het eten en de meer recepten hij weet, maar je hebt ook een hoger salaris te betalen. U kunt downgraden je koken, maar als je hem niet te lang beförderst, misschien kondigt hij.

Restaurant3

 

ofb_bistroblog_06

 

ofb_bistroblog_07

 

Daarnaast kunt u een hogere prijs te stellen. Voor een hoge kwaliteit voedsel dat je kunt hogere prijzen in rekening, maar er zijn ook wat minder veeleisende gasten die niet zal tevreden zijn met.

ofb_bistroblog_08

 

Bereid om vele gerechten en zet ze op de tafels en balies, zodat je Sims kunnen genieten van een culinaire beleving. De chef-kok neemt bestellingen en brengt de gasten over het eten.

ofb_bistroblog_09

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *