De Sims Freeplay update is uit!

Ga op bezoek bij de buren met de meest recente update voor The Sims FreePlay

Nieuwe vrienden, nieuwe avonturen en nieuwe mogelijkheden

Freeplay

Het leven is leuker met vrienden in The Sims FreePlay! Met de nieuwe ‘Neighbors’-update kunnen fans de Sim steden van vrienden verkennen, nieuwe relaties aangaan en kiezen uit talloze decoraties en voorwerpen met een Scandinavisch thema.

Bezoek nu voor het eerst de steden van je vrienden. Kijk wie van jullie de beste binnenhuisarchitect is en ga nieuwe relaties aan met naburige Sims. Verdien ‘Social Points’ door doelen te voltooien in naburige steden en gebruik ze om exclusieve items aan te schaffen.

Je kunt kiezen uit meer dan 100 nieuwe voorwerpen, zoals een Scandinavisch huis, meubels uit de jaren 60 en 70 plus hét middelpunt van elk retrofeestje… een fonduestel. Geef je huis de ultieme make-over!

De ‘Neighbors’-update voor The Sims FreePlay is nu verkrijgbaar in de App Store en Google Play.

Download The Sims FreePlay gratis via: http://thesimsfreeplay.eamobile.com/

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws