Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en De Sims 3 Uitbreidingen

De Sims 3 Into The Future logo?

Into The Future5

Op de site van Sims.mixei.ru is waarschijnlijk het logo opgedoken van De Sims 3 Into The Future. Eerder wist deze site ook al nieuwe screens te vinden van het toekomst pakket, en nu dus ook een logo. Hun hebben het logo gevonden op een koreaanse site: Thisisgame.com. Er is geen bewijs dat dit het officiële logo is, misschien dat alles bekend wordt gemaakt op de broadcast van aankomende dinsdag.

5 gedachtes over “De Sims 3 Into The Future logo?”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>