Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

De Sims 3 ‘Voltooi je Set’-korting pagina is online!

CompleteYourSetDiscount

Afgelopen woensdag schreven wij over de ‘Voltooi je Set‘-korting pagina van De Sims 3 Store. De ‘Voltooi je Set’ pagina zou je korting geven op voorwerpen van een set die je nog niet hebt, al met al werkte dit toen nog niet goed en hebben de Guru’s de pagina offline gehaald om de pagina te verbeteren. Wanneer de pagina online zou gaan was toen nog niet bekend maar gister avond is de pagina weer online gekomen. Grijp je kans want de kortingen kunnen wederom weer hoog oplopen of je kunt misschien zelfs nog wel een gratis voorwerp scoren!

Voltooi je set

Koop je al jaren individuele voorwerpen en kom je er nu pas achter dat ze onderdeel uitmaken van een set die je eigenlijk had moeten kopen? Maak kennis met de gloednieuwe ‘Voltooi je set’-korting waarmee je sets tegen prijzen kunt kopen afhankelijk van het aantal voorwerpen dat je al van die set in je bezit hebt.

Hoe werkt het?
Bezoek een willekeurige setpagina waarop individuele voorwerpen staan die je al in je bezit hebt om te kijken wat ‘Jouw prijs’ is. Hoe meer voorwerpen je al hebt, hoe hoger de korting. Ga voor meer informatie naar FAQ.

5 gedachtes over “De Sims 3 ‘Voltooi je Set’-korting pagina is online!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>