Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Welkom in het SimsNieuws team Imme!

Aan de hand van de sollicitaties hebben wij de desbetreffende mensen een mail of bericht via het forum gestuurd met daarin het leuke nieuws dat hij of zij is aangenomen in het SimsNieuws team.SN is de laatste tijd erg gegroeid en zeker ook op het forum. De laatste paar weken zijn wij erg druk bezig geweest met SN, en Imme komt ons daarom vanaf vandaag versterken als Moderator! We hopen dat Imme veel plezier heeft in het SimsNieuws team en wensen haar veel succes! Welkom bij het team Imme!

| Welkom in het SimsNieuws team Imme! |

2 gedachtes over “Welkom in het SimsNieuws team Imme!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>